Kuukausikortti

28,00  sis alv.

Oletko jo salin jäsen? *

Salin jäsenyyden liittymismaksu maksetaan vain kerran eli aiemmin jäseneksi liittyneiltä ei peritä liittymismaksua uudelleen.

Asiakastiedot

Jos et ole ostamassa sarjakorttia itsellesi tai hankit useampaa sarjakorttia, kirjoita seuraavaan kenttää kenelle kortti/kortit tulevat (nimi, sähköposti, puhelinnumero ja osoite).

Laskun tyyppi *

Valitse haluatko laskusi jatkossa sähköpostiin vai paperisena kotiosoitteeseesi. Sähköpstilaskusta ei peritä erillistä laskutuslisää, mutta paperilaskusta peritään 3 euron laskutuslisä/kk.

Suosittelija

Suositteliko joku sinulle Nostelemaa? Kerro ihmeessä, muistamme häntä Nostelema tuotteella.

tuotetunnus (SKU) 1kk Osasto:

Kuvaus

Toistaiseksi voimassa oleva kuukausikortti hintaan 28 euroa/kk.
– ei määräaikaisuutta
– treenaa niin paljon kuin haluat

Toisen kuukauden ja myös seuraavien kuukausien maksu pitää hoitaa aina kuun loppuun mennessä. Esimerkki: ostat kortin 15. syyskuuta, joten toisen kuukauden maksu pitää hoitaa lokakuun loppuun mennessä.

Asiakas saa kuukausittain laskun, joka maksetaan laskut lähettäneelle yritykselle (Robo Group Oy). Lasku saa asiakkaan valinnan mukaan joko sähköpostilla tai paperisena. Paperilaskusta peritään 3 euron laskutuslisä/kk. Tilauksen yhteydessä tehdään valinta kumman laskun asiakas haluaa. Laskun voi automatisoida tapahtuvaksi kuukausittain samoilla tiedoilla.

Kuukausikortissa ei ole määräaikaista sitoutumista eli sen voi irtisanoa milloin tahansa. Irtisanomisesta seuraavassa kuussa ei enää täydy maksaa kuukausimaksua.

Esimerkki: Ostat kortin 15. tammikuuta ja saat ostoksen myötä saliaikaa helmikuun 15. päivä saakka. Päätät kuitenkin irtisanoa kortin jo helmikuussa, joten helmikuun maksu on viimeinen, jonka joudut maksmaan ja saliaikasi päättyy 15. maaliskuuta.

Kuukausikortin voi maksaa myös erilaisilla liikuntaseteleillä asiakkaalle sopivalla tavalla. Voit tuoda fyysisiä seteleitä salin palautelaatikkoon, siirtää maksut ePassin tai vastaavien järjestelmien nettipalveluilla, hoitaa maksuja sunnuntaisin salilla maksukorteilla vaikka useamman kuukauden ajaksi kerrallaan. Jos on epäselvää miten käytössäsi olevilla liikuntaseteleillä tai vastaavilla saa maksun helpoimmin hoidettua, kannattaa kysyä neuvoa Nostelemasta ja mietitään sinulle helpoin ratkaisu maksujen hoitamiseen.