Uudet hinnat 1.2.2020

Nosteleman hinnat ovat pysyneet samana jo lähes viisi vuotta. Kaikki kulut kuitenkin nousevat kovaa vauhtia, sähkö, vesi ja muu kulutustavara on aivan eri hintaista kuin viisi vuotta sitten. Hinnat nousevat 1.2.2020 alkaen, uudet hinnat ovat: kuukausikortti 32€/kk ja vuosikortti 318€. Hintojen muutos ei koske voimassa olevia tilauksia! Eli kaikki te joilla on voimassa oleva tilaus olette oikeutettuja sitä jatkamaan samaan hintaan.

Hintoja nostamalla pystymme takaamaan hyvän palvelun ja salin kehittymisen myös jatkossa. Sali on kehittynyt vuosi vuodelta, kiitos teidän palautteen. Esimerkiksi tänä vuonna salin varustelu on parantunut esimerkiksi viilennyksellä, pystypunnerruskoneella ja toisella ylätaljalla. Jatkamme teidän kuuntelua edelleen erityisen tarkalla korvalla ja pyritään tekemään Nostelemasta mahdollisimman mieluinen paikka.

Muut arvostamanne asiat säilyvät edelleen. Jäsenyyden voi irtisanoa koska tahansa, ilman irtisanomisaikaa. Henkilökunta ei ole häiritsemässä treenejä kuin sunnuntaisin 16-19, vitsit on yhtä huonoja kuin ennekin. Lisäarvoa tuotamme jatkossakin erilaisilla tempauksilla esim: kävelytestit, cooperit ja kehonkoostumusmittaukset.