Personal trainer

Henkilökohtaista ohjausta salilla toimimiseen eli personal trainer -palveluita tarjoavat Nostelemassa Sami Nikkilä, Päivi Valtonen ja Joonas Korpela. Tilatessasi personal trainer -palveluita pääset valitsemaan omien tavoitteidesi perusteella ohjaajan jonka avulla haluat kehittyä. Ohjaajien erilaisten erikoisosaamisten perusteella voit valita, kuka ohjaajista pystyisi auttamaan juuri sinua saavuttamaan omat tavoitteesi. Erilaisia ohjauksia voit tilata verkkokaupasta tai voit ottaa suoraan yhteyttä valitsemaasi ohjaajaan.

Sami Nikkilä

Sami on Nosteleman uusin, mutta samalla kokenein valmentaja. Liikunnan parissa hän on työskennellyt kohta 20 vuotta. Häneltä löytyy FAF Personal Trainer® ja Liikunnanohjaaja -lisenssit. Tällä kokemuksella on päästy toimimaan ja auttamaan ihmisiä kattavasti erilaisissa tilanteissa. 

Onko tavoitteesi aloittaa kuntoilu tai parantaa suorituskykyä? Kattavan taustan ansiosta Samin kanssa löydätte varmasti juuri sinulle sopivan treeniohjelman. Samin kanssa saat kaiken hyödyn irti treeneistä, ammattitaitoisesti mutta kuitenkin sopivasti pilke silmäkulmassa. Paras treeniohjelma on kuitenkin aina se jota pystytään noudattamaan.

Heräsikö ajatuksia? Ota rohkeasti yhteyttä sami@nostelema.fi tai 050 355 6395. Sami tykkää haasteista, kysy rohkeasti miten hän voi auttaa juuri sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Päivi Valtonen:
DSC_0791(1)
Moikka!

Olen hyvinvointivalmentaja Päivi Valtonen. Osaamiseeni kuuluu painonpudotus, elämäntapojen muutos, kuntosalivalmennus ja henkinen hyvinvointi.

Itse olen pudottanut painoani 25kg ja kuntosali kokemusta minulla on reilu 10 vuotta. Toiselta ammatiltani olen kokki ja uskon että terveellinen peruskotiruoka on painonhallinnan perusta. Lapsia minulla on viisi, joten arjen hallintataitoja liikunnan ja lasten kanssa olen myös oppinut.

Jos haluat energisen, kannustavan ja iloisen valmentajan, olen juuri oikea valinta sinulle.

Olen erikoitunut pidempiin valmennusjaksoihin. Valmennusjaksojen pituuus vaihtelee kolmesta kuukaudesta, puoleen vuoteen ja ne sisältävät: aloituskeskustelun, ravinto/liikuntaneuvontaa, ruokapäiväkirjan, kuntotestit, kuntosaliopastuksen, kuntosaliohjelman, sekä koko jakson mittaisen tuen ja seurannan. Jos kiinnostus heräsi, ota yhteyttä suoraan paivi@nostelemassa.fi

Joonas Korpela:
joonas_800
Nosteleman perustajajäsen Joonas on sopiva valinta niin kuntosaliharrastusta aloittelevalle harrastajalle kuin lisäpotkua kaipaavalle kokeneemmallekin treenaajalle. Hyvinvoinnin lisääminen liikunnan avulla esimerkiksi istumatyön vastapainoksi, painon pudotus, vartalon muokkaus ja vaativakin voimaharjoittelu ovat kaikki tämän asiantuntijan osaamisalueita. Joonas huomioi aina harjoittelun turvallisuuden ja suhteuttaa treenin määrän, laadun ja ruokavalion harrastajan kokemuksen ja tavoitteiden mukaiseksi.

Joonaksen innostus tarttuu väistämättä ja hänen ohjaamansa treenaajat löytävät itsestään jatkuvasti vielä sen ratkaisevan puristuksen. Harjoittelu saa – ja sen pitääkin olla hauskaa. Joonaksen ohjattavana huomaat, kuinka Nostelemassa viihtyy aina vain paremmin, pidempään ja saat itsestäni aina enemmän irti.

Joonas on erittäin helposti lähestyttävä ja hän auttaa myös tavoitteen asettamisessa asiakkaalle sopivalle tasolle. Ohjelma muodostetaan juuri sinulle sopivaksi ja tavoite saavutetaan kovalla työllä. Joonaksen ohjaamana työsi on tehokasta ja hyödyllistä, minkä ansiosta tavoitteet väistämättä saavutetaan.

Vastaa