Sopimusehdot

1. ASIAKKUUS
Maksaessaan Nosteleman jäsenyyden asiakas sitoutuu noudattamaan tässä sopimuksessa määriteltyjä ehtoja. Jatkossa Nosteleman jäsenestä käytetään näissä sopimusehdoissa termiä asiakas. Nostelemalla viitataan näissä sopimusehdoissa Raudan Polte Oy:n perustamaan kuntosaliin, jonka nimi on Nostelema.

2. Kulkukortti, tietojen käsittely ja yhteystietojen muutokset
Jokainen asiakas saa käyttöönsä henkilökohtaisen kulkukortin, jolla pääsee kuntosalille ostetun palvelun määrittelemissä rajoissa. Asiakkaan pitää ilmoittaa hukkuneesta kulkukortista välittömästi Nostelemalle. Kulkukortin hukkuessa vanha kortti kuoletetaan ja asiakas joutuu ostamaan uuden kortin voimassaolevan palveluhinnaston mukaisesti. Asiakkaan pitää ilmoittaa muuttuneista yhteystiedoista välittömästi Nostelemalle. Nostelema tallettaa asiakkaan tiedot tietojärjestelmiinsä ja säilyttää tietoja henkilötietolain mukaisesti.

3. Jäsenyyden hinta
Palvelusopimuksen alussa suoritetaan hinnaston mukainen jäsenmaksu 18 €. Jäsenmaksua ei palauteta palvelusopimuksen mahdollisen purkamisen yhteydessä.

4. Palvelumaksut
Jäsenyyden lisäksi asiakas ostaa erilaisia palveluita, jotka oikeuttavat salipalveluiden käyttämiseen.

5. Salin säännöt
5.1: Käytä aina omaa kulkukorttiasi saapuessasi salille
5.2: Tupakan, huumeiden tai doping-aineiden käyttö salilla ei ole sallittua. Salilla ei saa harjoitella päihtyneenä.
5.3: Jos asiakas tahallisesti vaurioittaa Nosteleman kalustoa, kiinteistöä tai irtaimistoa, on hän täysimääräisesti korvausvelvollinen.
5.4: Huolehdi siisteydestä harjoitellessasi eli laitteet jäävät jälkeesi siistiksi ja välineet alkuperäisille paikoilleen sekä käytät asianmukaista vaatetusta salilla.
5.5: Tarjoa myös muille asiakkaille mahdollisuus harjoitteluun vapauttamalla laite taukojen ajaksi
5.6: Pukuhuoneiden kaapit on tarkoitettu vain päiväkäyttöön eli yön yli kaappeihin tai lokerikkoihin ei saa jättää tavaraa.
5.7: Olet vastuussa omasta turvallisuudestasi harjoitellessasi Nostelemassa. Käytä tarjolla olevia turvarautoja ja harjoittele omien kykyjesi mukaisesti. Tiedosta myös, että salilla ei ole henkilökuntaa paikalla, joten saatat harjoitella kuntosalilla toisinaan kokonaan yksin.
5.8 Mikäli asiakas toimii sääntöjen vastaisesti, voidaan hänen asiakkuutensa jäädyttää määräajaksi tai kokonaan. Maksettuja maksuja ei hyvitetä sääntöjen vastaisen toiminnan tapauksessa.
5.9: Asiakas tiedostaa, että salilla on kameravalvonta
5.10: Jos asiakas tuo salille omalla kulkukortillaan ulkopuolisen henkilön, asiakas sitoutuu maksamaan 200 euron korvauksen.

6. Vuosikortin ehdot
6.1 Ostaessaan vuosikortin saa asiakas oston yhteydessä suoritettavalla kertamaksulla oikeuden harjoitella Kuntosali Nostelemassa 12 kuukauden ajan.
6.2 Vuosikorttia ei voi kesken sopimuskauden katkaista ilman Kuntosali Nosteleman suostumusta.
6.3 Toistaiseksi voimassa olevasta vuosikortista asiakas saa seuraavan vuoden laskun automaattisesti sopimuskauden lopulla.

7 Kuukausikortin ehdot
7.1 Ostaessaan kuukausikortin saa asiakas oikeuden harjoitella Kuntosali Nostelemassa yhden kuukauden.
7.2 Kuukausikortin ensimmäisen kuukauden saliaika ja mahdollinen jäsenyys maksetaan ostoksen yhteydessä.
7.3 Kuukausikortin toinen ja myös muut jatkokuukaudet pitää maksaa aina seuraavassa kuussa laskuun merkittyyn eräpäivään mennessä. Esimerkki: Asiakas ostaa kuukausikortin 8.8. ja saa saliaikaa itselleen 8.9. asti. Seuraavan kuukauden lasku saapuu noin kaksi viikkoa ennen eräpäivää, joka on 8.9.
7.4 Kuukausikortti on toistaiseksi voimassa oleva. Jos asiakas haluaa lopettaa toistaiseksi voimassa olevan kuukausikortin, pitää kortti irtisanoa ennen seuravan laskun eräpäivää lähettämällä vapaamuotoinen ilmoitus sopimuksen päättämisestä sähköpostilla osoitteeseen toimisto@nostelema.fi.
7.5 Kuntosali Nostelemalla on mahdollisuus antaa kuukausilaskujen lähettäminen ja perintä kolmannen osapuolen hoidettavaksi.
7.7 Jos Kuntosali Nostelema päättää korottaa kuukausikortin hintaa, pitää voimassa oleville sopimusasiakkaille ilmoittaa asiasta viimeistää kaksi kuukautta ennen hinnan korottamista.

8 24/7 jäsenyyden ehdot

8.1 Salilla on hiljaisuus klo 23-05.
8.2 Musiikkia ei saa soittaa kovalla
8.3 Painojen pudottelu kielletty
8.4 Kovaääninen treenaminen on kielletty
8.5 Kaikki häirökäyttäyminen on ehdottomasti kielletty
8.6 Humalassa salille tuleminen on kielletty
8.7 24/7 on määräaikainen kokeilu, jos yötreenaamisesta alkaa aiheutumaan haittaa palataan normaaleilin aukioloaikoihin ja maksua ei palauteta