Asiakastarinoita

Kuntosali Nostelema on ollut mukana monien ihmisten insipiroivissa muutoksissa. Tältä sivulta löytyy muutamia esimerkkejä niistä.

Ville

Ennen kuin löysin Nosteleman oli olotilani väsynyt, paino korkealla ja muutenkaan elintavat eivät tukenut aktiivista elämää. Ammatin puolesta joudun tekemään vuorotyötä ja istumaan paljon, myöskin mahdollisuudet fiksuihin aterioihin ovat rajoittuneet.  Sain Päiviltä hyviä neuvoja, yksinkertaisia ja helposti toteutettavia.

Ennen kuntoilun aloittamista huomasin itseluottamuksen laskevan ja normaalit arjenaskareet kuormittivat aivan liikaa. Harmitus oli pinnassa kun vaatteet kävivät pieniksi ja vaikka nukkui niin ei palautunut, väsytti vain koko ajan.

Nostelema on minulle sopiva sali, tykkään käydä. Palvelu on erittäin hyvä ja kattavat aukioloajat sopivat hyvin vuorotyöläiselle. Päiviltä sai hyvän ruokavalion, ja ohjeistuksen yleiseen fiksuun rytmiin. Kätevästi pääsee paikalle autolla, pyörällä tai kävellen. Välillä on mukava ulkoilla samalla, mutta jos on kiire autolla pysäköinti onnistuu tosi hyvin.

Muutoksen huomasi nopeasti kun aloitti ohjelman, jo kahdessa viikossa huomasin selkeän eron olotilassa. Eikä tarvinnut ruokavalion lisäksi kuin kevyttä liikuntaa. Eron huomasi vaa’alla ja jatkuva väsymys oli poissa. Myös unen laatu parantui.

Takana on nyt reilu kolme kuukautta aktiivista treeniä ja ruokavaliota. Olo on pirteä ja vanhat vaatteet mahtuu päälle. Paino on tippunut 11 kiloa. Tyytyväinen olen ollut palveluun, pitäjän paras sali! Aina jotain uutta löytyy. Piristävää ja mukavaa.

Tulossa lisää tarinoita