Hyvinvointivalmentaja Päivi Valtonen

Moikka!

Olen hyvinvointivalmentaja Päivi Valtonen. Osaamiseeni kuuluu painonpudotus, elämäntapojen muutos, kuntosalivalmennus ja henkinen hyvinvointi.

Itse olen pudottanut painoani 25kg ja kuntosali kokemusta minulla on reilu 10 vuotta. Toiselta ammatiltani olen kokki ja uskon että terveellinen peruskotiruoka on painonhallinnan perusta. Lapsia minulla on viisi, joten arjen hallintataitoja liikunnan ja lasten kanssa olen myös oppinut.

Jos haluat energisen, kannustavan ja iloisen valmentajan, olen juuri oikea valinta sinulle.

Olen erikoitunut pidempiin valmennusjaksoihin. Valmennusjaksojen pituuus vaihtelee kolmesta kuukaudesta, puoleen vuoteen ja ne sisältävät: aloituskeskustelun, ravinto/liikuntaneuvontaa, ruokapäiväkirjan, kuntotestit, kuntosaliopastuksen, kuntosaliohjelman, sekä koko jakson mittaisen tuen ja seurannan. Jos kiinnostus heräsi, ota yhteyttä suoraan paivi@nostelemassa.fi