Suositellut

Kuukausikortti

Tuotetunnus (SKU): 1kk Osasto:

32,00  sis alv.

Oletko uusi jäsen tai haluatko paperisen laskun? Valitse tarvittavat optiot alta.

Suositteliko joku Nostelemaa sinulle? Kerro toki niin muistamme häntä tuotepalkinnolla

Jos et ole ostamassa salikorttia itsellesi tai hankit useampaa salikorttia, kirjoita seuraavaan kenttää kenelle kortti/kortit tulevat (nimi, sähköposti, puhelinnumero ja osoite).

Kuvaus

Nosteleman suosituin tilaus: Kätevä kuukausilaskutteinen jäsenyys. Ei odottelua, saat tunnissa ohjeet kulkuavaimen noutamisesta salin oven vierestä.

  • Ei määräaikaisuutta
  • Irtisano koska tahansa
  • Ei irtisanomisaikaa
  • Treenaa niin usein kun haluat

Maksa ensimmäinen kuukausi ostoksen yhteydessä. Toistaiseksi voimassa olevasta tilauksesta tulee kuukausittain lasku Ropo Group Oy:ltä, irtisanominen onnistuu helposti ilmoituksella osoitteeseen toimisto@nostelema.fi ennen laskun eräpäivää. Tilauksen tarkastamisen jälkeen saat sähköpostiviestin, jossa on ohjeet miten saat kulkuavaimen. Saat vastausviestin yleensä alle tunnissa, ja pääset treenaamaan heti sen jälkeen.

Suosimme sähköpostilaskuja, halutessaan kuitenkin asiakas saa paperilaskun (3€/kk laskutuslisä). Valitse ylhäältä jos haluat paperilaskun. Laskun maksun voi automatisoida tekemällä laskun tiedoilla kuukausittaisen siirron.

Meille käy myös kaikki liikuntaetuudet. Voit tuoda fyysisiä seteleitä salin palautelaatikkoon, siirtää maksut Smartumin, ePassin tai vastaavien järjestelmien nettipalveluilla, hoitaa maksuja sunnuntaisin salilla maksukorteilla vaikka useamman kuukauden ajaksi kerrallaan. Jos on epäselvää miten käytössäsi olevilla liikuntaseteleillä tai vastaavilla saa maksun helpommin hoidettua, kannattaa kysyä neuvoa Nostelemasta ja mietitään sinulle helpoin ratkaisu maksujen hoitamiseen.