Joonas Korpela

Nosteleman perustajajäsen Joonas on sopiva valinta niin kuntosaliharrastusta aloittelevalle harrastajalle kuin lisäpotkua kaipaavalle kokeneemmallekin treenaajalle. Hyvinvoinnin lisääminen liikunnan avulla esimerkiksi istumatyön vastapainoksi, painon pudotus, vartalon muokkaus ja vaativakin voimaharjoittelu ovat kaikki tämän asiantuntijan osaamisalueita. Joonas huomioi aina harjoittelun turvallisuuden ja suhteuttaa treenin määrän, laadun ja ruokavalion harrastajan kokemuksen ja tavoitteiden mukaiseksi.

Joonaksen innostus tarttuu väistämättä ja hänen ohjaamansa treenaajat löytävät itsestään jatkuvasti vielä sen ratkaisevan puristuksen. Harjoittelu saa – ja sen pitääkin olla hauskaa. Joonaksen ohjattavana huomaat, kuinka Nostelemassa viihtyy aina vain paremmin, pidempään ja saat itsestäni aina enemmän irti.

Joonas on erittäin helposti lähestyttävä ja hän auttaa myös tavoitteen asettamisessa asiakkaalle sopivalle tasolle. Ohjelma muodostetaan juuri sinulle sopivaksi ja tavoite saavutetaan kovalla työllä. Joonaksen ohjaamana työsi on tehokasta ja hyödyllistä, minkä ansiosta tavoitteet väistämättä saavutetaan.